Naudingos medžiagos mūsų maiste
.
Geležis, cinkas ir visiems būtinas vitaminas: gydytojo patarimai, kad plaukai būtų vešlūs ir stiprūs
(0)
2024-12-27
0
Šukuose lieka plaukų? Pasak medikų, taip nutinka dažnam, bet kartais šis požymis rodo, kad vertėtų peržiūrėti savo mitybą.
(0)
2024-11-13
5
Tiek per didelis, tiek per mažas šio mikroelemento kiekiai gali būti žalingi sveikatai.
(0)
2024-10-30
12
Rauginti kopūstai pamažu vėl populiarėja dėl daugybės naudingų savybių. Šis „supermaistas“ dabar prekybos centrų lentynose pasirodo įvairių skonių variacijų, pavyzdžiui, su krapais, su jalapenais, ne tik su morkomis ir spanguolėmis.
(0)
2024-10-18
0
Kaip šios medžiagos saugo jūsų sveikatą ir kodėl jų trūkumas gali sukelti rimtas sveikatos problemas?
(0)
2024-09-12
2
Du trečdaliai planetos gyventojų su maistu negauna keturių svarbių maistinių medžiagų.
(0)
2024-07-12
5
Viena iš agrastų ypatybių ir kartu privalumų yra ta, kad uogos yra mažai kaloringos ir kartu maistingos. Todėl, vartodami mažai kalorijų, galite gauti didelį organizmui reikalingų elementų rinkinį.
(0)
2024-07-05
3
Šiame gardumyne gausu flavanolių, kurie pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis ir gali palaikyti širdies ir kraujagyslių sveikatą.
(0)
2024-05-25
-1
Nors apie antioksidantų svarbą galima išgirsti vis dažniau, tačiau daug kam šis terminas vis dar skamba tarsi neaiškus burtažodis. Paprastai tariant, tai yra medžiagos, svarbios ne tik mūsų gerai savijautai, bet ir grožiui. Jos atlieka itin svarbų vaidmenį susilpninant laisvųjų radikalų keliamą poveikį mūsų ląstelėms. Tad kokie signalai išduoda, kad mums trūksta antioksidantų? Kaip ir iš kur galime jų gauti? Apie antioksidantus ir jų įtaką mūsų sveikatai bei išvaizdai pasakoja grožio specialistė Indrė Visockienė.
(0)
2024-05-08
1
Daugelio pamėgtas vaisius apsaugo nuo ligos, kuri pažeidžia kraujagysles ir sukelia insultą.