Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Naudingos medžiagos mūsų maiste
 
 

Naudingos medžiagos mūsų maiste

.
(0) 2024-10-30 11
Rauginti kopūstai pamažu vėl populiarėja dėl daugybės naudingų savybių. Šis „supermaistas“ dabar prekybos centrų lentynose pasirodo įvairių skonių variacijų, pavyzdžiui, su krapais, su jalapenais, ne tik su morkomis ir spanguolėmis.
(0) 2024-10-18 0
Kaip šios medžiagos saugo jūsų sveikatą ir kodėl jų trūkumas gali sukelti rimtas sveikatos problemas?
(0) 2024-09-12 2
Du trečdaliai planetos gyventojų su maistu negauna keturių svarbių maistinių medžiagų.
(0) 2024-07-12 5
Viena iš agrastų ypatybių ir kartu privalumų yra ta, kad uogos yra mažai kaloringos ir kartu maistingos. Todėl, vartodami mažai kalorijų, galite gauti didelį organizmui reikalingų elementų rinkinį.
(0) 2024-07-05 3
Šiame gardumyne gausu flavanolių, kurie pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis ir gali palaikyti širdies ir kraujagyslių sveikatą.
(0) 2024-05-25 -1
Nors apie antioksidantų svarbą galima išgirsti vis dažniau, tačiau daug kam šis terminas vis dar skamba tarsi neaiškus burtažodis. Paprastai tariant, tai yra medžiagos, svarbios ne tik mūsų gerai savijautai, bet ir grožiui. Jos atlieka itin svarbų vaidmenį susilpninant laisvųjų radikalų keliamą poveikį mūsų ląstelėms. Tad kokie signalai išduoda, kad mums trūksta antioksidantų? Kaip ir iš kur galime jų gauti? Apie antioksidantus ir jų įtaką mūsų sveikatai bei išvaizdai pasakoja grožio specialistė Indrė Visockienė.
(0) 2024-04-23 6
Kartais atrodo, kad pasaulyje nuolat atsiranda naujų vadinamųjų „supermaisto produktų“, neva turtingų maistinių medžiagų ir pasižyminčių daugybe naudingų savybių. Prie jų prisidėjo ir šaltalankis.
(0) 2024-04-15 24
Organizmui ypač svarbaus mikroelemento magnio stoka gali pasireikšti bet kuriuo metų laiku. To priežastis – paprasta: daugeliui sunku užsitikrinti reikiamos jo paros normos.
(0) 2024-04-08 12
Žiupsnelis botanikos. Ciberžolė – ryškiai geltonos spalvos prieskonis, gaunamas iš Curcuma longa (liet. dažinės ciberžolės) augalo šakniastiebių. Natūraliai Azijoje auganti ciberžolė Europoje žinoma buvo jau viduramžiais.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos