Žuvies gaminiai (Žmogus ir medicina | Mokslas)
.
(0)
2024-12-24
4
Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
(0)
2024-12-24
0
Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.
(0)
2024-06-08
7
Mokslininkai atskleidė, kad kasdienis omega-3 žuvų taukų papildų vartojimas gali turėti įtakos jūsų elgsenai, rašo „Newsweek“.
(2)
2024-05-24
28
Ekspertė pabrėžė, kad norint išvengti širdies ir kraujotakos ligų bei infarkto, nereikėtų pasikliauti žuvų taukų papildais.
(0)
2024-03-18
25
Medikai teigia, kad tinkama mityba padeda išvengti priešlaikinio organizmo senėjimo.
(0)
2023-09-15
14
Įtraukę į savo racioną tam tikrus maisto produktus, galite išlaikyti savo smegenis sveikas ir aktyvias bei pagerinti pažinimo gebėjimus.
(0)
2023-01-20
6
Mokslininkai nustatė ryšį tarp didesnio omega-3 riebalų rūgščių kiekio, gaunamo iš jūros gėrybių, ir mažesnės inkstų ligų rizikos, praneša „The Guardian“.
(0)
2022-08-18
8
Yra biocheminis paaiškinimas, kodėl mityba gali turėti įtakos smegenų sveikatai, ir jis susijęs su žarnynu, teigia mokslininkai.
(2)
2021-02-10
8
Visi girdėjome, kad lašišą valgyti sveika. Juk tai – puikus omega-3 ir omega-6 riebiųjų rūgščių šaltinis. Bet ar bet kokią lašišą valgyti sveika? Pasirodo, ne.