Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Mityba (Žmogus ir medicina | Mokslas)

.
(0) 2024-05-25 9
Šveicarijos mokslininkai išrado visiškai naują šokolado rūšį, pagamintą iš „kakavos vaisių želė“. Naujajame šokolade naudojama daugiau kakavos vaisių sudedamųjų, todėl jis yra sveikesnis ir tvaresnis, rašo „New Atlas“.
(1) 2024-05-24 1
Nemažai nuomonės formuotojų, sportininkų ir paprastų žmonių prisiekinėja ketogenine dieta – atsisakydami angliavandenių ir mėgaudamiesi riebalais jie greitai atsikrato kilogramų ir pagerina savo medžiagų apykaitą.
(0) 2024-05-24 2
Jeigu šaukštas, kuriuo valgote maistą, paverstų jį sūresniu, ar vis tiek vartotumėte tiek druskos? Japonijos gėrimų gigantas „Kirin“ teigia, kad atsakymas į klausimą yra ne, ir Tokijuje pristato unikalų šaukštą „Electric Salt“.
(2) 2024-05-24 27
Ekspertė pabrėžė, kad norint išvengti širdies ir kraujotakos ligų bei infarkto, nereikėtų pasikliauti žuvų taukų papildais.
(0) 2024-05-20 7
Kakava tampa vis populiaresnė, o sveikatos ekspertai ją giria dėl tam tikros teikiamos naudos sveikatai, rašo „USA Today“.
(0) 2024-05-20 9
Nors dauguma mūsų galvoja, kad maitinasi sveikai, išties mes dažnai kasdien suvartojame daugiau kalorijų, nei manome. Štai kodėl būna taip sunku numesti svorio.
(0) 2024-05-19 4
Daugumos pamėgtų skrebučių su avokadu kaina netrukus gali smarkiai išaugti – klimato kaita kelia grėsmę šiems vaisiams.
(4) 2024-05-19 21
Žuvies konservų populiarumo viršūnė, tačiau ar jie tikrai yra sveiki?
(0) 2024-05-19 -2
Ekspertė atskleidė, kam ir kodėl nerekomenduojama valgyti vieno populiariausių vaisių planetoje.
(5) 2024-05-18 7
Antioksidantai, kofeinas ir kitos arbatos sudedamosios dalys gali padėti numesti svorio.
(0) 2024-05-18 0
Pasak mitybos specialisto, jei vartosite granatų sultis, pagerės jūsų imuninė sistema ir ne tik…
(0) 2024-05-17 4
Mitybos specialistai įvardijo keturis gėrimus, kurie gali padėti sumažinti nerimą, rašo eatingwell.com.
(0) 2024-05-16 13
Česnakas yra natūralus antibiotikas. Dėl savo antiseptinio poveikio jis plačiai naudojamas ne tik kulinarijoje, bet ir medicinoje.