Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Žuvies gaminiai (Žmogus ir medicina | Mokslas)

Dukterinės žymės
.
(0) 2024-12-25 0
Žuvyje yra palyginti mažai sočiųjų riebalų ir kalorijų, tačiau ji yra geras baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų, tokių kaip B12 ir niacinas, šaltinis.
(0) 2024-12-24 4
Žuvis yra daug sveikesnė alternatyva raudonai mėsai, nes joje gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
(0) 2024-06-08 7
Mokslininkai atskleidė, kad kasdienis omega-3 žuvų taukų papildų vartojimas gali turėti įtakos jūsų elgsenai, rašo „Newsweek“.
(2) 2024-05-24 28
Ekspertė pabrėžė, kad norint išvengti širdies ir kraujotakos ligų bei infarkto, nereikėtų pasikliauti žuvų taukų papildais.
(4) 2024-05-19 23
Žuvies konservų populiarumo viršūnė, tačiau ar jie tikrai yra sveiki?
(0) 2024-05-10 17
Tai yra visame pasaulyje žinomos Viduržemio jūros dietos dalis.
(0) 2024-03-18 25
Medikai teigia, kad tinkama mityba padeda išvengti priešlaikinio organizmo senėjimo.
(1) 2024-02-15 7
Įrodyta, kad didesnis žuvies vartojimas yra susijęs su geresne sveikata.
(0) 2024-01-19 8
Jie pažymėjo, kad ši žuvis naudinga ir suaugusiesiems, ir vaikams.
(1) 2023-11-01 9
Įvardijo produktą, kuris pagerins širdies ir kraujagyslių sveikatą.
(0) 2023-09-15 14
Įtraukę į savo racioną tam tikrus maisto produktus, galite išlaikyti savo smegenis sveikas ir aktyvias bei pagerinti pažinimo gebėjimus.
(0) 2023-01-20 6
Mokslininkai nustatė ryšį tarp didesnio omega-3 riebalų rūgščių kiekio, gaunamo iš jūros gėrybių, ir mažesnės inkstų ligų rizikos, praneša „The Guardian“.
(0) 2022-08-18 8
Yra biocheminis paaiškinimas, kodėl mityba gali turėti įtakos smegenų sveikatai, ir jis susijęs su žarnynu, teigia mokslininkai.
(2) 2021-02-10 8
Visi girdėjome, kad lašišą valgyti sveika. Juk tai – puikus omega-3 ir omega-6 riebiųjų rūgščių šaltinis. Bet ar bet kokią lašišą valgyti sveika? Pasirodo, ne.
Metai: visi
[1-15] 16-30 31-45 46-60 >>