Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Naminis maistas (Žmogus ir medicina | Mokslas)

.
(0) 2023-11-25 6
Vertingiausias ir saugiausias sveikatai maistas yra ką tik paruoštas maistas.
(3) 2016-11-25 18
Šiuolaikinis gyvenimo tempas ir nesubalansuota mityba veda prie dažnėjančių širdies ir kraujagyslių ligų. Naujausi tyrimai atskleidė, kad šių ligų gali padėti išvengti viso grūdo produktais praturtinta mityba.
(0) 2015-03-24 10
<em>Kaip bebūtų keista, reikės pridėti riebalų</em>
(14) 2014-06-27 87
Vasaros pradžia – šviežių bulvių metas! Bėda tik, kad skutasi jos tikrai bjauriai. Ir laiko daug atima, ir pirštų po to nė su rūgštele neatplausi. Laimė, pasaulyje yra išradingų žmonių, kurie savo išradimais pasidalija vaizdo portaluose. Štai užvakar danas Leo Mortenas Lundas savo feisbuko profilyje pasidalino fantastišku šviežių bulvių skutimo "receptu". Fantastiškas – ne tas žodis!
(0) 2014-06-10 35
Bath universiteto (Jungtinė Karalystė) skaičiuojamosios ir teorinės chemijos doktorantas Christopheris H. Hendonas, sėdėdamas vietinėje kavos parduotuvėje, nugirdo dviejų suirzusių darbuotojų pokalbį: jie niekaip negalėjo suprasti, kodėl vieną dieną kava būdavo gardi, o kitą – tarsi su mazgote pamaišyta.
(10) 2014-04-03 1
Trečiadienį pristytas unikalus technologinis sprendimas, padedantis vartotojams išsirinkti sveikesnį maistą sau ir savo šeimai. Tai – ergonomiškas įrenginys drauge su mobiliąja programėle, skirtas mėsos, paukštienos ir žuvies šviežumui bei kokybei nustatyti.
(0) 2014-01-29 3
Tret-butilo hidrochinonas (TBHQ) – tai naftos pramonės šalutinis produktas. Jis yra vienas iš tų cheminių medžiagų, kurios nei gerai virškinamos, nei turi kokios nors naudos jūsų organizmui, tačiau kartu su kitais maisto priedai dažnai sutinkamos pigių maisto produktų sudėtyje.
Metai: visi