Mėsos gaminiai (Žmogus ir medicina | Mokslas)
.


Prancūzų delikatesas foie gras gali būti gaminamas etiškiau, jei bus taikomas metodas, atkartojantis priverstinai šeriamų paukščių riebalų apykaitos būdą – nors šis procesas vis dar priklauso nuo ūkiuose auginamų gyvūnų.


Ar svajojate apie sultingą ir kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje? Pamirškite ilgą marinavimą ir atraskite paprastą gudrybę, kuri amžiams pakeis jūsų gaminimą.


Naujausi moksliniai tyrimai pateikia 5 svarias priežastis, kodėl verta atsisakyti šio maisto.


Ar žinojote, kaip reikia laikyti lašinius ir kiek laiko juos galima laikyti šaldytuve arba rūsyje?


Lietuviškai jautienai – tarptautinis pripažinimas: „BIOVELA Group“ laimėjo aukso ir sidabro medalius „World Steak Challenge“ konkurse.


Anglai identiški dvyniai Hugo ir Rossas Turneriai pasisiūlė tapti bandomaisiais triušiais ir ištirti, ar veganiška mityba sveikesnė už mėsos ir pieno produktų vartojimą.