Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Kulinarijos pasaulis (Žmonės | Aktualijos, naujienos, įdomybės)

.
(0) 2024-11-30 13
Svogūnai jau tūkstančius metų yra svarbi mitybos dalis ne tik dėl skonio, bet ir dėl savo naudingų savybių sveikatai. Jie priskiriami supermaisto kategorijai, o moksliniai tyrimai patvirtina jų naudą.
(0) 2024-11-28 -1
Kiekvienas, kuris bent kartą kepė ant keptuvės, susidūrė su spragsinčio aliejaus problema. Tai ne tik sukelia netvarką virtuvėje, bet ir gali kelti pavojų šalia esantiems žmonėms. Šie paprasti triukai padės visam laikui atsikratyti šio nemalonumo.
(0) 2024-10-09 1
Artėjančio ketvirtadienio proga – raminančios žinios.
(0) 2024-05-14 -12
Grikiai yra viena populiariausių grūdinių kultūrų Ukrainoje.
(0) 2024-04-06 4
Jau akivaizdu, kad įvykiai Vakarų Afrikoje neišvengiamai atsispindės kainose viso pasaulio prekybos centruose
(0) 2024-03-16 9
Daugelis žmonių klaidingai mano, kad visa riebi mėsa kenkia ir sveikatai, ir figūrai.
(0) 2024-02-28 37
Ekspertas sugriovė mitą apie „aukštos kokybės“ sovietinę dešrą už 2,20 rublio.
(0) 2023-10-19 11
Kiekvienas iš mūsų yra susidūręs su situacija, kai, sudaužę kiaušinį, aptinkate keistų raudonų ar rudų dėmių – mokslininkai pagaliau atskleidė, kas tai yra.
(0) 2023-10-16 11
Ar kiaušinius šaldote šaldytuve ar laikote spintelėje? Dabar yra aiškus atsakymas, ką turėtumėte daryti.
(0) 2023-10-12 8
Saldumynai – tai ne tik kenksmingas ir kaloringas maistas, gadinantis dantis ir figūrą.
(1) 2023-10-10 -3
Mokslininkai pristatė skaniausio sumuštinio su puikiu duonos kiekiu ir įdaru receptą.
(0) 2022-11-18 3
Šiuolaikinėje Vakarų visuomenėje mėsa tapo nesantaikos obuoliu: vieni gyvenimo neįsivaizduoja be kiaulienos ar jautienos gabalo lėkštėje, kiti purtosi jos, prikaišiodami žiaurų elgesį su
(0) 2022-02-01 16
Triufeliai yra sunkiai randamas delikatesas, už kurio kilogramą gali tekti pakloti 300£ [360€], tai vienas brangiausių Prancūzijos virtuvės ingredientų. Vargu ar triufelių detektorius kain
(15) 2021-08-25 8
Wagyu jautiena yra labai geidžiama ir labai brangi. Matomos riebalų gijos, šiai jautienai suteikiančios kone marmurą primenančią išvaizdą, kaip teigiama, sukuria įspūdingą skonį. Wagyu jautiena yra labai brangi ir reta, bet gal tai pasikeis? Mokslininkai jau spausdina Wagyu kepsnius 3D spausdintuvais.
Metai: visi
[1-15] 16-30 31-45 >>