Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Virtuvės įrankių naujienos
 
 

Virtuvės įrankių naujienos

.
(7) 2019-07-24 0
„Ruixin PRO III“ - tai rankinės galandimo staklės, kurios išsprendžia didžiausią ašmenų galandimo problemą - jos padeda palaikyti pakankamai tikslų kampą. Ši paprasta keturių galąstuvų sistema padės sugrąžinti aštrumą jūsų peiliams, žirklėms, smulkiems sodo įrankiams bei kaltams. Geriausia tai, kad šis daiktas yra saugus ir labai paprastas naudoti.
(22) 2017-11-29 13
Balisongas – tai susilankstantis kišeninis peilis su dviejų dalių rankena. Į šį šaltąjį ginklą šiais laikais žiūrima kreivai. Nemažai žmonių nori turėti balisongus savigynai ar tiesiog kolekcijai namuose, tačiau daug šalių tokius ginklus yra uždraudusios. Kodėl?
(1) 2016-04-11 16
Japonijos mokslininkai sugalvojo būdą, kaip sumažinti kasdieninį druskos suvartojimą nebloginant maisto skonio. Nauja šakutė maistui suteikia sūroką skonį, o tam naudojama elektros srovė.
(10) 2015-11-26 -27
Sunku patikėti, tačiau virtuvinį peilį įmanoma pagaląsti be didesnių pastangų ir maždaug per minutę. Pabrūžinti peilį į galąstuvą reikės, bet tikrai ne tol, kol pavargs ranka – tik po 10 kartų iš kiekvienos peilio ašmenų pusės.
(9) 2015-09-24 -16
Asmenukių lazdos laikas praėjo, o jos vietą užims asmenukių šaukštas. Bent jau to tikisi kompanija „Nestle“, sukūrusi tokį įrenginį.
(0) 2015-06-04 25
Gaminti valgį rankose laikant atšipusį peilį – menkas malonumas. Dar mažiau džiaugsmo, jeigu tokiu peiliu tenka pjaustyti pomidorus. Supjaustyti minkštą, gerai sunokusį pomidorą – tikras vargas.
(17) 2014-09-09 47
„Stealth Knives“. Neišverčiamas, tačiau labai taiklus žodžių žaismas. „Knives“, žinoma, peiliai. Juose yra ir plieno (angl. – steel), tačiau atrodo tarsi radarams nematomi „Stealth“ klasės naikintuvai ir bombonešiai.
(3) 2014-08-22 5
Vyras iš Kinijos neseniai buvo perdurtas peiliu, išmestu iš aštuntame aukšte esančio balkono ir pataikiusiu tiesiai jam į galvą. Tačiau nelaimėlis vis dar gyvas.
(13) 2014-08-18 6
Yra toks liaudies priežodis "kaip sviestu patepta". O štai priežodžio "kaip sviestu užtepta" nėra. Nėra, ir viskas. Nes užtepti sviestą ant minkštos duonos riekelės (ypač jei sviestas – ką tik iš šaldytuvo) yra viena bjauriausių užduočių per pusryčius. Kantrybė trūko ir išradėjams iš Australijos – jie sugalvojo peilį, kuriuo labai lengvai galima užtepti ir akmens kietumo sviestą.
(16) 2014-07-14 16
Daktaras Thomasas Povey iš Oksfordo universiteto paskyrė tris savo karjeros metus tam, kad sukurtų taupesnį puodą, šilumą iš dugno perduodantį į šonines sieneles ir greičiau sušildantį jame esantį maistą, rašo „The Telegraph“.
(0) 2013-03-19 1
Yra daugybė keistų būdų išsikepti kiaušinienę. Juk yra mėginusių kiaušinienės išsikepti pro didinamąjį stiklą arba tiesiog ant įkaitusio asfalto. Tačiau yra ir daugybė normalių kiaušinienės kepimo būdų, kurių žmonės dėl galas žino kokių priežasčių mėgina išvengti. Panorusiems paskanauti siurrealistinės, pailgos formos kiaušinienės ant pagaliuko, išradingi gamintojai siūlo išmėginti Rolę. Tai - tokia speciali kiaušinienės ant pagaliuko kepimo keptuvė...
(9) 2013-03-06 4
Geras virtuvinis peilis šeimininkaujant virtuvėje gali atlikti begalę įvairiausių užduočių. Bet kam peilis, jei prigalvota šitiek neįtikėtinų talkininkų, kurie tobulai sugeba atlikti vieną vienintelę užduotį! Ar tie talkininkai – išmanesni? O, taip. Ar jie nepakeičiami? Kaip čia pasakius... – nepakeičiamiau nebūna :)
(5) 2012-10-09 0
Jei galvojote, kad perpjauti per pusę vandens lašą yra neįmanoma – klystate.
(16) 2012-03-23 -2
Turbūt ne veltui vienas toks virtuvinis peilis „Kramer“ kainuoja 10 tūkst. JAV dolerių. Vienetinė gamyba yra vienetinė gamyba. Tokius peilius virtuvės šefai ir kolekcionieriai tiesiog dievina – dėl neįtikėtino aštrumo, patogaus dizaino ir kitų privalumų. Tačiau pjaustyti, pvz., salotas tokiu įrankiu derėtų nepaprastai atsargiai. Beje, pageidaujantys užsisakyti tokį peilį eilėje laukia maždaug... metus. Matyt, verta.
Metai: visi

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos