Riebalai ir riebus maistas
.
(0)
2025-01-15
1
Kepti nėra sunku, tačiau norint, kad taip paruošti patiekalai būtų skanūs ir nekenksmingi sveikatai, reikia laikytis kelių taisyklių. Viskas prasideda nuo tinkamo aliejaus pasirinkimo. Ir tada kyla klausimas, ar galima jį naudoti kelis kartus, ar reikia keisti po kiekvieno kepimo.
(0)
2024-10-09
-1
Pusryčiai dažnai vadinami svarbiausiu dienos valgiu, tačiau mokslininkai nustatė, kad norint numesti svorio, vyrai ir moterys turėtų rinktis labai skirtingus maisto produktus, rašo „Newsweek“.
(0)
2024-08-31
23
Jame yra sveikatai pavojingų medžiagų, tokių kaip riebalų rūgščių glicidilo esteriai ir riebalų rūgščių transizomerai, pasižymintys kancerogeninėmis savybėmis.
(0)
2024-08-26
2
Mokslininkai atskleidė, kodėl daugelis iš mūsų labiau mėgstame išlydyto, o ne kieto sūrio skonį – ir dėl to kalta mūsų meilė riebiam maistui, rašo „IFLScience“.
(0)
2024-08-21
3
Visavertės mitybos pakeitimas į mitybą, apimančią įvairius riešutus, vaisius ir daržoves su mažiau riebiu padažu. yra gana patikimas būdas žmonėms, kuriems gresia širdies ligos, sumažinti riebalų kiekį organizme. Tačiau ar sveika į šią mitybą įtraukti alyvuogių aliejų?
(0)
2024-06-07
7
Vis daugėja įrodymų, kad į dienos racioną įtraukus vos vieną šaukštelį kokybiško alyvuogių aliejaus galima labai padėti savo sveikatai ir gerai savijautai.
(0)
2024-04-28
10
Ingredientai, iš kurių gaminate maistą, pvz., aliejus, gali turėti didelę įtaką jūsų sveikatai, todėl kai kurių aliejų geriau išvis nenaudoti.