Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mityba
 
 

Mityba

.
(0) 2024-06-08 1
Pomidorų vartojimas gali padidinti skrandžio opų atsiradimo riziką.
(1) 2024-06-07 14
Kai kuriems žmonėms puodelis kavos prieš miegą gali padėti gerai išsimiegoti.
(0) 2024-06-07 7
Vis daugėja įrodymų, kad į dienos racioną įtraukus vos vieną šaukštelį kokybiško alyvuogių aliejaus galima labai padėti savo sveikatai ir gerai savijautai.
(0) 2024-06-06 4
Keletas populiarių maisto produktų gali padėti sumažinti aukštą kraujospūdį, įskaitant sultenes, nes jose gausu kalio.
(0) 2024-06-06 4
Paprastai visi sako, kad jie prisideda prie svorio augimo.
(1) 2024-06-05 11
Imbiero sudėtyje yra biologiškai aktyvių junginių, pasižyminčių antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.
(3) 2024-06-04 76
Įdomu tai, kad tų, kurie atsisakė šio gėrimo, biologinis senėjimas pagreitėjo.
(0) 2024-06-04 4
Ko negalima valgyti tuščiu skrandžiu, kad nepakenktumėte savo sveikatai, pasakojo dietologė.
(0) 2024-06-03 4
Dirbtinis intelektas, skrydžiai į mėnulį, 3D spausdintuvu atspausdinami elementai operacijai – pasaulis padarė tiek daug atradimų, bet oficialaus vaisto nuo pagirių vis dar nėra. Tiesa, yra vienas garantuotas būdas kitą dieną po vakarėlio jaustis gerai – nevartoti alkoholio, bet jei taip nenutiko, dalijamės patarimais, kas galėtų padėti.
(0) 2024-06-02 13
Karčioji apelsino žievelė, skirta vaisiui apsaugoti, galėtų apsaugoti ir mūsų širdį, rašo „Science Alert“.
(0) 2024-05-31 2
Ne gydymas jau susirgus, o ligų prevencija turi daug didesnį teigiamą poveikį sveikatai, ilgaamžiškumui ir aukštai gyvenimo kokybei. Naujausi technologiniai sprendimai ateina į pagalbą žmogui, norinčiam geriau pasirūpinti savo sveikata, o gydytojui suteikia daugiau būtinos informacijos apie paciento kasdienę sveikatą ir įpročius.
(2) 2024-05-29 5
Ypač perdirbtas maistas kenkia sveikatai. Šią tiesą dar kartą patvirtino naujas tyrimas – valgant daug apdorotų maisto produktų, padidėja pažinimo funkcijų pablogėjimo ir insulto rizika.
(0) 2024-05-29 10
Šiame produkte yra daug antioksidantų ir jis padeda organizmui reguliuoti kraujyje cukraus kiekį.
(0) 2024-05-27 30
Mokslininkai atliko naują badavimo naudos tyrimą ir rado kažką netikėto.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos