Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Mėsos gaminiai (Žmogus ir medicina | Mokslas)

.
(0) 2025-04-29 0
Gydytojas įvertino populiarųjį skanėstą. Lenkai (be abejo, ir lietuviai) jį valgo didžiuliais kiekiais, nežinodami, kuo iš tikrųjų save lepina. Eksperto pastebėjimai kelia šiurpą.
(0) 2025-04-02 1
Prancūzų delikatesas foie gras gali būti gaminamas etiškiau, jei bus taikomas metodas, atkartojantis priverstinai šeriamų paukščių riebalų apykaitos būdą – nors šis procesas vis dar priklauso nuo ūkiuose auginamų gyvūnų.
(0) 2025-03-07 4
Ar svajojate apie sultingą ir kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje? Pamirškite ilgą marinavimą ir atraskite paprastą gudrybę, kuri amžiams pakeis jūsų gaminimą.
(0) 2025-03-04 24
Jose dažnai būna per daug riebalų, druskos, konservantų ir dirbtinių priedų.
(1) 2025-01-28 -1
Gydytojai nuolat pabrėžia, kad mėsą valgyti reikia saikingai.
(0) 2025-01-27 5
Naujausi moksliniai tyrimai pateikia 5 svarias priežastis, kodėl verta atsisakyti šio maisto.