Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Patarimai: maistas
 
 

Patarimai: maistas

.
(0) 2025-05-18 14
Šio vitamino trūkumas yra dažnas, o tai padidina mirties nuo įvairių priežasčių riziką.
(0) 2025-05-18 12
Kotletai – be abejonės, vienas populiariausių mėsos patiekalų. Vis dėlto, net ir patyrę kulinarai kartais susiduria su problema, kai jų pagaminti kotletai būna ne tokie skanūs, kaip norėtųsi.
(0) 2025-05-18 3
Tinkamai parinkti pusryčiai gali tapti ne tik energijos šaltiniu visai dienai, bet ir svarbiu veiksniu, padedančiu išvengti onkologinių ligų.
(0) 2025-05-18 0
Cinamonas yra vertinamas prieskonis, turintis antibakterinių savybių, tačiau tai nekeičia fakto, kad jo perteklius maiste gali turėti įtakos kai kurių vaistų veiksmingumui.
(0) 2025-05-17 -4
Jei mėgstate sūrį, nebūtina jo atsisakyti. Tačiau stenkitės rinktis sveikesnius, kurie, be skonio, taip pat siūlo kuo daugiau vertingų maistinių medžiagų.
(0) 2025-05-16 0
Lotoso žiedai ir lapai, plūduriuojantys vandens paviršiuje, laikomi tyrumo, atgimimo ir kliūčių įveikimo simboliu.
(0) 2025-05-16 2
Aukštas kraujospūdis yra problema, kankinanti daugelį. Nors jį galima kontroliuoti vaistais, yra būdų, kaip jį sumažinti laikantis dietos. Specialūs maisto produktai gali padėti sumažinti ir kontroliuoti hipertenziją.
(0) 2025-05-16 -2
Nors bulvių sūdymas virtuvėje atrodo kaip nereikšminga smulkmena, tinkamas šio proceso atlikimas gali iš esmės pakeisti gaminamo maisto kokybę. Ar kada susimąstėte, kada ir kaip geriausia sūdyti bulves, kad jos būtų ne tik skanios, bet ir išsaugotų savo naudingąsias savybes? Šiame straipsnyje atskleisime pagrindines bulvių sūdymo taisykles, kurios padės jums pasiekti puikių rezultatų.
(0) 2025-05-15 -12
Mėsa neabejotinai yra svarbus baltymų ir įvairių maistinių medžiagų šaltinis daugelyje pasaulio šalių. Vis dėlto, svarbu pabrėžti, jog ne visos mėsos rūšys vienodai prisideda prie mūsų sveikatos. Tad kokią mėsą reikėtų vartoti itin retai arba visai vengti dėl galimo neigiamo poveikio organizmui?
(0) 2025-05-15 1
Rabarbaras yra vienas būdingiausių pavasario skonių, dažnai naudojamas gaminant desertus, kompotus ir uogienes.
(0) 2025-05-14 -7
Vietoj pasenusių metodų sodininkas, kaip ir daugelis kitų, įvertino šiuolaikines technologijas. Anksčiau, laikydamasis tradicijų, susidurdavo su problemomis: silpni daigai, pageltę lapai, kreivi vaisiai.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos