Patarimai: maistas
.


Lotoso žiedai ir lapai, plūduriuojantys vandens paviršiuje, laikomi tyrumo, atgimimo ir kliūčių įveikimo simboliu.


Aukštas kraujospūdis yra problema, kankinanti daugelį. Nors jį galima kontroliuoti vaistais, yra būdų, kaip jį sumažinti laikantis dietos. Specialūs maisto produktai gali padėti sumažinti ir kontroliuoti hipertenziją.


Šio vitamino trūkumas yra dažnas, o tai padidina mirties nuo įvairių priežasčių riziką.


Nors bulvių sūdymas virtuvėje atrodo kaip nereikšminga smulkmena, tinkamas šio proceso atlikimas gali iš esmės pakeisti gaminamo maisto kokybę. Ar kada susimąstėte, kada ir kaip geriausia sūdyti bulves, kad jos būtų ne tik skanios, bet ir išsaugotų savo naudingąsias savybes? Šiame straipsnyje atskleisime pagrindines bulvių sūdymo taisykles, kurios padės jums pasiekti puikių rezultatų.


Jei mėgstate sūrį, nebūtina jo atsisakyti. Tačiau stenkitės rinktis sveikesnius, kurie, be skonio, taip pat siūlo kuo daugiau vertingų maistinių medžiagų.


Mėsa neabejotinai yra svarbus baltymų ir įvairių maistinių medžiagų šaltinis daugelyje pasaulio šalių. Vis dėlto, svarbu pabrėžti, jog ne visos mėsos rūšys vienodai prisideda prie mūsų sveikatos. Tad kokią mėsą reikėtų vartoti itin retai arba visai vengti dėl galimo neigiamo poveikio organizmui?


Rabarbaras yra vienas būdingiausių pavasario skonių, dažnai naudojamas gaminant desertus, kompotus ir uogienes.


Vietoj pasenusių metodų sodininkas, kaip ir daugelis kitų, įvertino šiuolaikines technologijas. Anksčiau, laikydamasis tradicijų, susidurdavo su problemomis: silpni daigai, pageltę lapai, kreivi vaisiai.


Kava yra vienas populiariausių gėrimų pasaulyje. Daugeliui žmonių tai yra kasdienis ritualas. Italai kavinėje geria greitą espreso kavą, o amerikiečiai mieliau ją nešiojasi dideliame puodelyje visą dieną. Tuo tarpu paaiškėja, kad laikas nuo kavos užplikymo iki gėrimo yra labai svarbus.


Prekyvietėse jau pasirodė pirmosios lietuviškos braškės. Bet ar kada susimąstėte, kurios braškių veislės yra geriausios? Tikriausiai nedaugelis žmonių tai daro. Mes tiesiog perkame tas, kurios mums vizualiai patinka. Namuose paaiškėja, kad jos nėra labai skanios. Kaip atskirti skirtingas braškių veisles? Kurias verta pirkti?