Mėsos gaminiai
.


Mėsa neabejotinai yra svarbus baltymų ir įvairių maistinių medžiagų šaltinis daugelyje pasaulio šalių. Vis dėlto, svarbu pabrėžti, jog ne visos mėsos rūšys vienodai prisideda prie mūsų sveikatos. Tad kokią mėsą reikėtų vartoti itin retai arba visai vengti dėl galimo neigiamo poveikio organizmui?


Gydytojas įvertino populiarųjį skanėstą. Lenkai (be abejo, ir lietuviai) jį valgo didžiuliais kiekiais, nežinodami, kuo iš tikrųjų save lepina. Eksperto pastebėjimai kelia šiurpą.


Prancūzų delikatesas foie gras gali būti gaminamas etiškiau, jei bus taikomas metodas, atkartojantis priverstinai šeriamų paukščių riebalų apykaitos būdą – nors šis procesas vis dar priklauso nuo ūkiuose auginamų gyvūnų.


Ar svajojate apie sultingą ir kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje? Pamirškite ilgą marinavimą ir atraskite paprastą gudrybę, kuri amžiams pakeis jūsų gaminimą.