Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Mėsos gaminiai
 
 

Mėsos gaminiai

.
(0) 2025-05-14 -4
Mėsa neabejotinai yra svarbus baltymų ir įvairių maistinių medžiagų šaltinis daugelyje pasaulio šalių. Vis dėlto, svarbu pabrėžti, jog ne visos mėsos rūšys vienodai prisideda prie mūsų sveikatos. Tad kokią mėsą reikėtų vartoti itin retai arba visai vengti dėl galimo neigiamo poveikio organizmui?
(0) 2025-04-30 24
Gydytojas įvertino populiarųjį skanėstą. Lenkai (be abejo, ir lietuviai) jį valgo didžiuliais kiekiais, nežinodami, kuo iš tikrųjų save lepina. Eksperto pastebėjimai kelia šiurpą.
(0) 2025-04-02 1
Prancūzų delikatesas foie gras gali būti gaminamas etiškiau, jei bus taikomas metodas, atkartojantis priverstinai šeriamų paukščių riebalų apykaitos būdą – nors šis procesas vis dar priklauso nuo ūkiuose auginamų gyvūnų.
(0) 2025-03-23 7
Į ką atkreipti dėmesį perkant mėsą parduotuvėje?
(0) 2025-03-07 4
Ar svajojate apie sultingą ir kvapnią mėsą, kuri tirpsta burnoje? Pamirškite ilgą marinavimą ir atraskite paprastą gudrybę, kuri amžiams pakeis jūsų gaminimą.
(0) 2025-03-04 24
Jose dažnai būna per daug riebalų, druskos, konservantų ir dirbtinių priedų.
(1) 2025-01-28 -1
Gydytojai nuolat pabrėžia, kad mėsą valgyti reikia saikingai.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos