Mityba
.


Gydytojas įvertino populiarųjį skanėstą. Lenkai (be abejo, ir lietuviai) jį valgo didžiuliais kiekiais, nežinodami, kuo iš tikrųjų save lepina. Eksperto pastebėjimai kelia šiurpą.
Gydytojas prašo kasdien valgyti vieną produktą – vos keli šaukštai gali apsaugoti nuo širdies smūgio


Širdies smūgis yra viena dažniausių mirčių Jungtinėje karalystėje. Kas penkias minutes dėl to į ligoninė patenka naujas pacientas. Tačiau ekspertas tvirtina, kad „tinkamo maisto“ valgymas gali sumažinti šią riziką.


Nustatyta, kad visų trijų medžiagų derinys neleidžia sveikoms ląstelėms mutuoti į vėžines, gerina imuninės sistemos veiklą ir saugo nuo uždegimo, t. y. mažina vėžio riziką.


Šie rezultatai gali tapti proveržiu širdies ligų prevencijoje tarp tų, kurių darbas verčia gyventi prieš biologinio laikrodžio ritmą.