Patarimai: maistas
.


100 g porcijoje yra apie 18 g baltymų, todėl tai puikus pasirinkimas sportininkams ir žmonėms, besilaikantiems daug baltymų turinčios dietos.


Vargu ar kas nors būtų pagalvojęs, kad populiari ir rekomenduojama daržovė gali būti ir nuodinga.


Žuvis – tai ne tik gardus, bet ir nepaprastai naudingas produktas mūsų sveikatai. Joje gausu omega-3 riebalų rūgščių, kurios yra itin svarbios širdies ir kraujagyslių sistemai, smegenų veiklai ir bendrai organizmo būklei. Vis dėlto, norint išsaugoti visas šias vertingas medžiagas, labai svarbu pasirinkti tinkamą žuvies paruošimo būdą. Nemaža dalis žmonių, gamindami žuvį, daro klaidų, kurios sumažina šio produkto naudą. Tad ko reikėtų vengti ir kaip geriausia gaminti žuvį?


Tokios kavos gamintojai teikia didelę reikšmę ne tik aukštai jos kokybei, bet ir auginimo standartams bei tvarios prekybos principams.


Egzistuoja klaidingas įsitikinimas, kad vaisiai visada yra sveiki ir mažai kaloringi. Kai kurie iš jų, tokie kaip populiarieji bananai ar vynuogės, turi daug cukraus ir nepadeda mesti svorio. Tačiau yra ir išimčių.


Druska – gyvybiškai svarbus mineralas, kuris atlieka pagrindinį vaidmenį palaikant skysčių ir elektrolitų pusiausvyrą bei nervų sistemos veiklą. Tačiau praktika rodo, kad dauguma žmonių jos suvartoja gerokai per daug.


Japonijos gyventojai garsėja ne tik ilgaamžiškumu, bet ir liekna figūra – ir tai ne dėl griežtų apribojimų, o dėl sąmoningų mitybos įpročių. Viena iš pagrindinių japonų mitybos kultūros taisyklių gali tapti tikru atradimu tiems, kurie nori numesti svorio be griežtų dietų. Apie tai praneša svetainė „Daily Express“.


Kiaušiniai yra daugelio patiekalų pagrindas. Tačiau svarbu nusipirkti kokybiškų kiaušinių. Sugedęs kiaušinis ne tik sugadina patiekalą, bet ir gali sukelti nemalonių sveikatos problemų. Štai kodėl taip svarbu žinoti, kaip atpažinti šviežius kiaušinius. Šiame straipsnyje pateikiame keletą patarimų, kurie pravers tiek parduotuvėje, tiek namuose.


Ar liko bulvių nuo vakarienės ir svarstote, ar jas galima saugiai pašildyti? O gal priešingai – visada jas išmetate, manydami, kad jos bevertės?